Com votar a Antoni Cañete

Com votar a Antoni Cañete?

Si ets sòcia o soci de PIMEC vota la candidatura d’Antoni Cañete! Pots fer-ho presencialment a qualsevol de les seus de PIMEC el dia de les eleccions o delegar el vot.

Com delegar el vot?

 Si heu decidit atorgar el vostre suport a la candidatura d’Antoni Cañete, us recomanem delegar el vostre vot per tal d’evitar desplaçaments i aglomeracions, assegurar la màxima participació i alhora optimitzar el vostre temps. 

▪ Simplement empleneu la butlleta de delegació de vot disponible al núvol amb les dades de la vostra empresa i del representant que signarà el document. 

▪ La delegació de vot s’ha de signar a mà, encara que disposeu de signatura digital, i ha de comptar amb el segell de la vostra empresa. 

▪ En cas de no disposar de segell, empleneu igualment la delegació i la mesa electoral ja decidirà al respecte. 

▪ La delegació ha d’arribar en paper original, de manera que ens ocuparem de recollirla quan estigui llesta. 

▪ Un cop tingueu la delegació emplenada, signada i segellada, envieu-nos un correu electrònic a l’adreça acanete@cofme.com amb el tema “Recollida Vot”. 

▪ Al mateix missatge, agrairíem que ens adjunteu la delegació escanejada per tal de comprovar-la. 

▪ Al correu electrònic, indiqueu una adreça, horari de recollida, persona de contacte, telèfon i altres instruccions que siguin necessàries. 

▪ Dipositeu la delegació de vot dins un sobre a nom d’Antoni Cañete i un missatger la recollirà dins l’horari que ens indiqueu.