Empresaris del Baix Llobregat se sumen a la candidatura d’Antoni Cañete

Aposten per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació empresarial, econòmica i social del Baix Llobregat i L’Hospitalet.

Donen suport a la candidatura perquè PIMEC segueixi treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms, sense cap altre objectiu.

Sant Feliu de Llobregat, divendres 12 de febrer de 2021. Els empresaris del Baix Llobregat Josep González (Naus Piera SL), Joan Soler (Soler i Sauert SA), Iolanda Piedra (IVEAEMPA), Guillermo Muñoz (Gram Arquitectura i Consultoria Urbana SL), i Xavier Segura (FESTO Automation SAU), s’han sumat a la candidatura d’Antoni Cañete davant les pròximes eleccions del PIMEC, en una aposta ferma per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació econòmica i social del Baix Llobregat i L’Hospitalet.

Donen suport a la candidatura de Cañete perquè PIMEC segueixi només al servei del teixit productiu i treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms del territori, sense cap altre objectiu, des de la concertació, el diàleg i la participació a l’hora de promoure la transformació, la millora i el progrés del Baix Llobregat i L’Hospitalet en una entitat que continuï sent sostenible, independent, democràtica i participativa.