Empresaris de la Catalunya Central, se sumen a la candidatura d’Antoni Cañete

Aposten per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació empresarial, econòmica i social de la Catalunya Central.

Donen suport a la candidatura perquè PIMEC segueixi treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms, sense cap altre objectiu.

Manresa, divendres 12 de febrer de 2021. Els empresaris Esteve Pintó (Catalana de Perforacions SA) i Joan Vila (Grup 365), de Catalunya Central, s’han sumat a la candidatura d’Antoni Cañete davant les pròximes eleccions del PIMEC, en una aposta ferma per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació econòmica i social de la Catalunya Central.

Tots dos donen suport a la candidatura de Cañete perquè PIMEC segueixi només al servei del teixit productiu i treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms, sense cap altre objectiu, des de la concertació, el diàleg i la participació a l’hora de promoure la transformació, la millora i el progrés del territori en una entitat que continuï sent sostenible, independent, democràtica i participativa.