Empresaris del Maresme se sumen a la candidatura d’Antoni Cañete

Aposten per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació empresarial, econòmica i social del Maresme.

Donen suport a la candidatura perquè PIMEC segueixi treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms, sense cap altre objectiu.

Mataró, divendres 12 de febrer de 2021. Els empresaris del Maresme Joan Pera (Manufactures ARPE SL), Mercè Martínez (Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya), i Vicenç Pedret (Ramon Clemente SA), s’han sumat a la candidatura d’Antoni Cañete davant les pròximes eleccions del PIMEC, en una aposta ferma per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació econòmica i social del territori.

Donen suport a la candidatura de Cañete perquè PIMEC segueixi només al servei del teixit productiu i treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms del Maresme, sense cap altre objectiu, des de la concertació, el diàleg i la participació a l’hora de promoure la transformació, la millora i el progrés del territori en una entitat que continuï sent sostenible, independent, democràtica i participativa.