Empresaris tarragonins se sumen a la candidatura d’Antoni Cañete

Aposten per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació empresarial, econòmica i social de Tarragona.

Donen suport a la candidatura perquè PIMEC segueixi treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms tarragonins, sense cap altre objectiu.

Tarragona, divendres 12 de febrer de 2021. Els empresaris tarragonins, Jordi Ciuraneta (Agro Foods & Commerce SL),  José María Caballero (El Montaje Emasa SL), Imma Estivill (Tr3s), Joan Carles Guasch (Gestora dels Gremis del Baix Penedès), Rosa Rueda (Distribuciones Rueda SAU), Quim Sendra (SAHICASA), i Santiago Roselló (Microdelta Soft SL), s’han sumat a la candidatura d’Antoni Cañete davant les pròximes eleccions del PIMEC, en una aposta ferma per l’activisme empresarial com a eina per impulsar la transformació econòmica i social de Tarragona.

Mostrant el seu suport a la candidatura de Cañete, volen que PIMEC segueixi només al servei del teixit productiu i treballant per representar i defensar els interessos de les pimes i els autònoms tarragonins, sense cap altre objectiu, des de la concertació, el diàleg i la participació a l’hora de promoure la transformació, la millora i el progrés de Tarragona en una entitat que continuï sent sostenible, independent, democràtica i participativa.